Curs Internațional ”Managementul Apărării”
la Institutul de Management al Resurselor de Apărare, SUA

    Domnul Vlad DUMITRACHE, asistent universitar doctor în cadrul DRESMARA a urmat cursul internațional ”Managementul Apărării” în perioada 13 februarie - 20 aprilie 2017, organizat de Institutul de Management al Resurselor de Apărare, Școala Postuniversitară Navală din Monterey, Statele Unite ale Americii.

    Instituția desfășoară programe educaționale profesionale în domeniile managementul resurselor de apărare și a teoriei deciziei, dedicate personalului de conducere, ofițeri din Armata Statelor Unite și civili, precum și pentru participanți internaționali.

    Participarea cadrelor didactice DRESMARA la cursuri de pregătire în instituții de prestigiu reprezintă grija pentru continua îmbunătățire a programelor noastre educaționale cât și a perfecționării personalului didactic.

    DRESMARA se conectează la cele mai noi și eficiente metode de educație și desfășoară un management al calității în învățământ recunoscut de NATO și de Uniunea Europeană. Pentru a ne menține la un nivel înalt și pentru a ne încadra în standardele de calitate recomandate, desfășurăm un continuu proces de îmbunătățire a întregii activități.